Een smartphone verzekeren tegen diefstal is echt de moeite waard, want jij kan waarschijnlijk net als ik niet lang zonder een telefoon. De kans dat je telefoon een keer stuk gaat of nog erger gestolen wordt, is erg groot. Vaak vergoedt een verzekering de reparatie van het toestel of een nieuw toestel.

Bijna 60 procent van de Nederlanders had begin 2013 een smartphone en het aantal is maar blijven groeien. Een smartphone is een kwetsbaar en duur apparaat waar veel mensen in hun dagelijks leven vrij afhankelijk van kunnen zijn.

Daarom is de keuze voor het afsluiten van een verzekering voor je smartphone niet zo vreemd. Indien je smartphone gestolen wordt of kapot gaat koop je natuurlijk niet zomaar een nieuwe smartphone, terwijl je nog aan een abonnement vastzit.

HET IS MOGELIJK OM MEERDERE APPARATEN TE VERZEKEREN

Door een verzekering af te sluiten bij Smartphonepolis.nl is het mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd te verzekeren. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan een tablet, camera, laptop en natuurlijk een tablet. Alle apparaten vallen dan onder één polis. Dit wordt ook wel een buitenshuisverzekering genoemd.

Veel verzekeraars maken dan ook onderscheid tussen bepaalde merken en smartphones in het algemeen. In de meeste gevallen valt een iPhone wel onder de algemene dekking van smartphones en bij andere verzekeringen juist niet.

Leave a Comment